Okosfarm – SmartFarm

Traktort lopott, nyíregyházi tanyán bujkált a hétszeresen körözött csokvaományi férfi

Nyíregyháza, Csokvaomány – 7 elfogatóparancs volt érvényben a csokvaományi férfi ellen, aki egy Nyíregyházához közeli tanyán rejtőzött el a hatóságok elől és ellopott egy traktort.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába 2016. október 22-én tettek bejelentést, mely szerint egy Nyíregyháza- Vajdabokorban található gyümölcsösből ismeretlen tettes eltulajdonított egy traktort. A rendőrség a nyomozás során beszerzett adatok alapján 2016. október 28-án Nyíregyháza- Debrőbokorban egy tanyán elfogták a lopás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves csokvaományi lakost. A rendőrök a férfira a ház egyik szobájában, az ágy mögé elrejtőzve találtak rá.A házkutatás alatt a rendőrök a tanyán megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított mezőgazdasági gépet, amit a férfi már részben alkatrészeire bontott. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a feltételezett elkövető ellen 7 elfogatóparancs van érvényben és az egyébként Borsod- Abaúj Zemplén megyei férfi a hatóság elől rejtőzött el a Nyíregyházához közeli tanyán.

Több hatóság lopás és más bűncselekmények elkövetése miatt, míg a Miskolci Törvényszék azért adott ki ellen elfogatóparancsot, mert a jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a férfit előállították, lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

( Forrás: szon.hu )

Close Menu